Din helhetsleverantör

Vi hjälper dig med standarddisplayer, idéer, kampanjer, produktpackning, hyllvippor, design, lagring, butiksinredning, LED-lampor, mässmontrar, distribution med mera.

Tillsammans ökar vi din effektivitet och din synlighet.

Så här går det till

1. Idé

Har du en idé? Eller vill du ha hjälp att ta fram en optimal lösning till det resultat du önskar? Vi bollar tankar och ideér tillsammans.

2. Skiss & Konstruktion

Du får se en skiss på det vi kommit fram till och vi påbörjar konstruktion i vårt CAD-system. Från CAD-systemet skickar vi ut konstruktionen till ett skärbord så att vi fysiskt kan testa att konstruktionen håller och fungerar.

3. Offert

När vi är överens om den produkt som önskas tar vi fram priser.

4. Design & Original

När offert är godkänd är det dags att spika hur eventuellt tryck ska se ut. Har ni egen byrå som ordnar detta skickar vi tryckritningar till dom. Annars kan vår reproavdelning hjälpa till med enklare designer.

5. Produktion

Dags att starta produktionen. En produktion kan variera väldigt mycket. Ibland produceras otryckta lådor eller färgglada pallexponeringar och ibland ett helt kampanjkoncept med massa ingående delar, olika tryck, kitpackning, buntning, produktpackning. Ibland ska det in på våran lageravdelning för senare leverans eller avrop. En dag i vår produktion är sällan lik dagen innan.

6. Leverans

En eller 100 adresser?
Vi ordnar det.

Ett urval av våra samarbetspartners